Service & onderhoud

Service en onderhoud zijn twee essentiële elementen welke horen bij een probleemloos gebruik van uw machines. Door mee te denken bij aanschaf, onderhoud en vervanging van machines streeft Gebr. Knoll naar een hoge servicegraad waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt.

Door technische kennis en ervaring welke aanwezig is bij de vakbekwame medewerkers van Gebr. Knoll is het mogelijk om met behulp van hightech apparatuur en vanuit een efficiënt ingerichte werkplaats reparaties en servicebeurten uit te voeren aan al uw machines en gereedschappen.

Daarnaast is voor de meeste machines en gereedschappen een check-up mogelijk. Aan de hand van een voorcalculatie wordt besproken welke reparaties nodig zijn om de prestaties van uw machine te borgen. Uiteraard bepaalt u vervolgens zelf welke reparaties u wilt laten uitvoeren.

Met behulp van goed uitgeruste servicewagens bieden wij de mogelijkheid om bij u ter plaatse eventuele mankementen verhelpen zodat in een kort tijdsbestek de machines en gereedschappen weer optimaal gebruiksklaar zijn.

Onderdelenvoorziening wordt door Gebr. Knoll uitgevoerd vanuit een uitgebreid magazijn wat resulteert in een snelle en efficiënte service.

Gebr. Knoll is een door Kenteq erkend leerbedrijf.

Vakmensen van Gebr. Knoll staan altijd voor u klaar. Voor een gedegen advies, verkoop, onderhoud en reparatie. Bij Gebr. Knoll of bij u op locatie!

Storingsdienst

Gebr Knoll beschikt over een storingsdienst welke buiten reguliere werktijd bereikbaar is. De storingsdienst is in het leven geroepen om vragen van klanten nog beter te kunnen beantwoorden. In de branches waarin onze klanten opereren, wordt veel gewerkt buiten de normale werkuren. Daarom zijn wij ons er nog meer van bewust dat bij een storing hulp direct bereikbaar moet zijn.

Hoe werkt het?

  • De storingsdienst is voor storingen die buiten reguliere werktijd ontstaan en direct aandacht nodig hebben;
  • De dienst is op werkdagen na 18:00 uur en op zaterdag na 12:30 uur via ons normale telefoonnummer (0522-291377) bereikbaar. u wordt automatisch doorgeschakeld naar de monteur welke storingsdienst heeft.

 

 

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten