Bedrijfsinfo

Welkom bij Gebr. Knoll

Gebr. Knoll is een familiebedrijf dat met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring uitgegroeid is tot een vakkundige en veelzijdige landbouwmechanisatie partner. Het bedrijf is gelegen in het pittoreske dorp Rouveen wat zich bevindt tussen Meppel en Zwolle in de provincie Overijssel.

Als officieel dealer van onder meer Massey Ferguson verzorgt Gebr. Knoll het tractoren- en machinepark van een grote klantenkring in de agrarische sector.

Een jarenlang specialisme binnen het bedrijf zijn de balenpersen en wikkelaars van de merken Agronic en Tawi. Deze hebben het bedrijf bekendheid gegeven in zowel binnen- en buitenland. Verder behoren topmerken als Schuitemaker, Kuhn, Fella, McHale en Mustang tot het leveringsprogramma.

Ook voor een breed scala van merken tuin- & parkmachines, zoals Stihl, Stiga, Viking en Iseki weet men Gebr. Knoll te vinden.

Kijkt u voor een uitgebreid leveringsprogramma op de desbetreffende categorie├źn binnen deze website.

Dit alles samengevat en op basis van traditionele waardes, wat betreft customer service en onze getrainde en gemotiveerde medewerkers, maakt Gebr. Knoll het mogelijk om van de volgende machineaankoop een plezierige ervaring te maken.

Onze kracht? Datgene doen waar WIJ goed in zijn! GEBR.KNOLL!

 

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten