Agronic MidiFix

De AGRONIC MidiFix is de nieuwste ontwikkeling op gebied van midibalen perswikkelcombinaties. Deze state-of-the-art machine is ontwikkeld volgens de laatste normen welke door gebruikers gesteld worden aan machines. Dit heeft geresulteerd in een kleine, compacte ronde balen perswikkelcombi met een hoge capaciteit voor grassilage, hooi en stro. Vanwege zijn afmetingen, compactheid en gewicht, is de machine uitermate geschikt voor kleinere weilanden, heuvelachtige gebieden en plaatsen met weinig draagvermogen. De machine vraagt weinig vermogen en is daarom uitermate geschikt voor kleine tractoren, al vanaf 60 pk.

De AGRONIC MidiFix is uitgevoerd met een perskamer met 15 rollen. De afmetingen van de baal zijn 85 cm (breedte) x 90 cm (diameter). De inhoud van een baal met deze afmetingen is 540 liter. Hierdoor is dit soort balen uitermate geschikt voor de paardenhouderij en de kleinere of hobby boer die een te lage voersnelheid heeft voor de normale ronde- of vierkante balen.

De AGRONIC MidiFix is uitgerust met de volgende specificaties:

-         1.70 brede pick-up met gewasrol

-         Snij-systeem met rotor en 7 messen

-         Dropfloor

-         Uniek baalovername-systeem, minimale stilstand

-         Modern operator systeem inclusief camera’s & werkverlichting op de machine.

Al deze eigenschappen maken het werk met de machine zéér eenvoudig en plezierig.

Door toepassing van een nieuw gepatenteerd baalovername-systeem tussen perskamer en wikkelaar is de capaciteit van de machine zéér hoog en worden gemiddeld 60-75 balen per uur gewikkeld.

De machine is uitgevoerd met een dubbelarms wikkelaar met 500 mm stretchfolie. Het wikkelproces wordt tevens bewaakt door een automatisch foliebreuk-detectie-systeem.

Verwacht u prestatie en betrouwbaarheid van uw machines? De AGRONIC MidiFix biedt u het juiste alternatief! Een machine voor de veeleisende gebruiker met hoge verwachtingen en met lage bedrijfskosten!

 

Download de folder of bekijk de video voor meer informatie!

 

 

Download
brochure

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten