Geslaagde borrel en Babbel huisshow

Genodigden en algemeen geïnteresseerden waren welkom vanaf 13:00u tot 22:30u om onder het genot van een hapje & drankje met de medewerkers van Gebr. Knoll 2015 tot een goed einde te brengen.

Proefrijden
Bezoekers kwamen in grote getale af op dit evenement. Tot 16.00u was er de gelegenheid om te rijden op diverse Massey Ferguson tractoren om het verschil te ervaren tussen diverse uitvoeringen en verschillende transmissies. Tevens kon men proefdraaien met een Mustang kniklader met diverse uitrustingsstukken. Bij daglicht was het ook zeker de moeite waard om alle machines te bekijken die er speciaal voor de show gewassen en gepoetst bijstonden.

Service
In de avondsessie was er veel aandacht voor de Massey Ferguson productpresentatie, het afscheid van Henk Knoll en een toelichting op de toekomstplannen van Gebr. Knoll. In de toekomstplannen wordt Service met een hoofdletter geschreven, snel kunnen repareren en anders snel voorzien in vervangend materiaal, onder het motto: ’’de klant ontzorgen met de techniek van morgen”. Als officieel Massey Ferguson dealer biedt Gebr. Knoll vanzelfsprekend ook 24uurs service en zijn altijd 2 nieuwe of demo tractoren uit voorraad leverbaar om in te zetten.

Klik hier voor alle foto’s

 

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten