WINTERBEURT ACTIE TRACTOREN & MACHINES!

Goed onderhoud is belangrijk voor een tractor. Want stilstand kunt u zich niet veroorloven. Zeker niet in het seizoen als u van de tractor afhankelijk bent. Daarom is het belangrijk om in de wintermaanden vast te stellen welk onderhoud de tractor nodig heeft om in het voorjaar weer op en top aan de start te kunnen staan.

Preventief onderhoud
Goed preventief onderhoud betekent bijvoorbeeld dat de verschillende lucht-, olie- en brandstoffilters worden gecontroleerd en desgewenst vervangen, dat de kwaliteit van de olie wordt gecontroleerd en dat alle elektronische en hydraulische functies van de tractor worden nagelopen. En moeten er onderdelen vervangen worden, dan overleggen wij dat vooraf met u.

Actie + beloning
Wij waarderen iedere klant welke één of meerdere tractoren en/of machines aanmeldt voor de actie winterbeurt.

Elke winterbeurt wordt uitgevoerd tegen een actietarief wat inhoud dat de beurt wordt uitgevoerd met 10% korting op olie, filters, arbeid & aircoservice per onderhoudsbeurt.

Tevens ontvangt u bij een uitgevoerde beurt een mooie MF-miniatuur. Wilt u kans maken op nog meer prijzen?! Meldt u dan aan vóór 31 december en maak op een MF softshell-jack waarvan er 5 verloot worden onder de vroegboekers!

Aanmelden
Aanmelden voor de actie winterbeurt is erg eenvoudig en kan op verschillende manieren:

- aanmeldbutton op de homepage van onze website www.gebrknoll.nl
- bellen naar Gebr. Knoll, 0522-291377
- stuur een e-mail naar magazijn@gebrknoll.nl

Halen & brengen
Wij hebben tevens de mogelijkheid om al uw tractoren & machines te halen en weer retour te brengen als u dit zou willen.

* klik op de afbeelding om deze te vergroten


Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten