Roelama Double Twin Tandem tank afgeleverd

Roelama Double Twin Tandem tank afgeleverd aan loonbedrijf VanB uit Blokzijl. De allereerste tank in Nederland die uitgerust is met een 8-wielig DWM tandemonderstel.

Schaalvergroting met de daaraan gekoppelde capaciteitsvergroting, grotere en zwaardere machines, leidt tot problemen zowel op het land als op de kavelpaden als ook op de binnenwegen. Om hier een oplossing voor te bieden is het DWM Double Twin Tandem aggregaat ontwikkeld. De opgedane ervaring met het sinds 1988 geproduceerde “8 wielen -- 4 sporen” tandem onderstel heeft inzicht gegeven dat dit verreweg het meest bijdraagt aan de verdeling van het gewicht over een zo groot mogelijk oppervlak. Hierdoor wordt zodebeschadiging, spoorvorming en structuurbederf voorkomen. Loonbedrijf vanB heeft hier bewust voor gekozen; een goede compromis tussen maximale capaciteit en een zorgvuldig eindresultaat zonder bijkomende schade aan graslanden.

 

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten