Demodag Gebr. Knoll zeer geslaagd!

 

Op donderdag 5 september jl. vond onder zeer grote belangstelling aan de Scholenweg in Rouveen de demodag van Gebr. Knoll plaats.

Programma

Op het ruime demoterrein van +- 10 hectare waren  een groot aantal machines te zien. Onder  grote belangstelling en met stralend weer werd ’s middags om half 2 afgetrapt met een demonstratie hooibouwmachines van Kuhn. Vervolgens werd op demoterrein 2 geperst en gewikkeld met de verschillende Agronic & Tawi machines uit het programma van Gebr. Knoll.

Workshop brandstofbesparing Massey Ferguson

In de pauze vertelde Thomas Roerink de bezoekers onder het genot van een bakje koffie hoe brandstof bespaard kan worden met Massey Ferguson tractoren, een belangrijk onderwerp in deze tijd.

Na de pauze werden de primeurs van deze dag gedemonstreerd, namelijk de Tawi 300 Inliner en de BMP 2212. Met de Tawi 300 Inliner kunnen non-stop grote vierkante balen in één werkgang geperst en gewikkeld kunnen worden in combinatie met een vierkante balenpers. Na deze demonstratie werd de middagdemonstratie afgesloten met de BMP 2212, een speciale perswikkelcombinatie welke in mais en gras in combinatie met een hakselaar ronde balen perst en wikkelt.

In de pauze tussen 17:00 en 19:00 konden de bezoekers op het hoofdterrein de verschillende machines & tractoren van Massey Ferguson, Thaler, Fella, Mammut en Kuhn aanschouwen. Ook kon op het demoterrrein gereden worden met de nieuwste Massey Ferguson tractoren.

Avondprogramma

Het avondprogramma startte om 19:00 met een grasdemo van de BMP 2212. Vervolgens werden nogmaals de Tawi & Agronic persen & wikkelaars gedemonstreerd om vervolgens de avond om +- 20:30 af te sluiten met een demonstratie van de Tawi 300 Inliner.

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde demonstratie met perfecte weersomstandigheden en een goede opkomst welke zeker voor herhaling vatbaar is!

Foto’s demodag

 

Klik hier om nog meer foto’s van de demodag te bekijken op onze Facebook-pagina!

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten