“ZIEN, VOELEN EN BELEVEN!”

 

Gebr. Knoll organiseert grote “DEMODAG” op 5 september in Rouveen!

Gebr. Knoll uit Rouveen organiseert op 5 september 2013 een grote demodag aan de Scholenweg 7 te Rouveen. Tijdens deze groots opgezette velddemonstratie zal een brede lijn machines uit het leveringsprogramma van Gebr. Knoll live tentoongesteld worden.

Onder het motto “zien, voelen & beleven” krijgen bezoekers gelegenheid om van dichtbij een groot aantal machines aan het werk te ‘’zien’’. Naast hooibouwdemonstraties wordt veel aandacht besteed aan het ruime programma persen&wikkelaars van Gebr. Knoll.

Na de demonstraties en in de pauze krijgen de bezoekers de gelegenheid om het onderscheidende karakter van alle machines van dichtbij te ‘’voelen’’. ‘’Beleef’’ het evenement zelf door een proefrit te maken op één van de nieuwste Massey Ferguson tractoren en ontdek de veelzijdigheid van Thaler shovels welke ingezet worden voor het laden van ronde- & vierkante balen.

Waarmee wordt er gedemonstreerd?

De dag is opgedeeld in een middag en avond demonstratie. ‘s Middags zal om 13:30u afgetrapt worden met een demonstratie hooibouwmachines van de merken Kuhn en Fella. ‘’Zie & beleef’’ de sublieme maai-, schud- en harkkwaliteiten van deze machines en raak overtuigd van het bedieningsgemak van de verschillende machines.

Bezoek tijdens de pauze van 14:30u – 15:00u de workshop brandstofverbruik van Massey Ferguson in de grote tent op het demoterrein of bekijk de verschillende stands met o.a. Massey Ferguson, Thaler, Mammut, Kuhn, Fella en nog veel meer….

Na de pauze zal gedemonstreerd worden met een brede range van persen & wikkelaars voor allerlei soorten en maten balen variërend van gras tot maïs in alle formaten van rond tot vierkant.

Het middagprogramma zal afgelopen zijn om 17:00u.

Het avondprogramma start om 19:00u en hier zal voor een tweede keer gedemonstreerd worden met de bovengenoemde machines. Het avondprogramma zal afgelopen zijn omstreeks 20:30u.

Noviteiten

In het oog springende noviteiten van deze demonstratie zijn de TAWI 300 Inliner en de BMP-maispers in combinatie met zelfrijdende hakselaar.

De TAWI 300 Inliner is werelds eerste perswikkelcombinatie welke grote vierkante balen van alle formaten (80x90, 120x70 en 120x90) kan persen en wikkelen in één werkgang. Deze ingenieuze wikkelaar kan eenvoudig achter elke vierkante balenpers gebouwd worden. Mede door de robuustheid van de machine en eigen powerpack is deze wikkelaar instaat om een zéér hoge capaciteit te halen. De oplossing voor elke loonwerker, één combinatie, één bestuurder, GROOT economisch voordeel!

De BMP-maispers is een perswikkelaar voor ronde balen (120 x 120) welke in combinatie met een zelfrijdende hakselaar ingezet kan worden. Deze revolutionaire machine perst gehakseld gras of mais in balen direct achter de hakselaar.  Kortom, uniek door veelzijdigheid, één combinatie, één bestuurder, GROOT economisch voordeel!

Ook worden er kleine vierkante en ronde midibalen geperst van zowel gras en mais met diverse TAWI en AGRONIC machines.

Massey Ferguson

Zuinige en efficiënte motoren, ultiem bedieningsgemak, een ruime keuze uit transmissies én een oogstrelend design. Dat bepaalt het onderscheidende karakter van de nieuwe Massey Ferguson modellen. Bent u klaar voor uw persoonlijke proefrit tijdens het evenement?


 

Praktische informatie

Locatie: Scholenweg 7
7954 XZ  Rouveen

Aanvang: Middagprogramma:  13.30u
Avondprogramma:    19.00u

Routebeschrijving:
Vanaf Zwolle:
Neem op de A28 afrit 22: Nieuwleusen, Dedemsvaart, Rouveen, Hasselt
Aan het einde van de afrit links. Vervolgens bij de grote kruising rechtdoor en
vervolgens direct over de kruising rechts, de parallelweg op (Lichtmisweg).
Na 1.5km linksaf de Uithofsweg op en vervolgens na 1km: bestemming bereikt

Vanaf Staphorst/Meppel:
Neem op de A28 afrit 22: Nieuwleusen, Dedemsvaart, Rouveen, Hasselt
Aan het einde van de afrit links. Vervolgens bij de 1e stoplichten linksaf.
Bij de 2e stoplichten linksaf en direct weer rechtsaf de parallelweg op, de Lichtmisweg. Na 1.5km linksaf de Uithofsweg op en vervolgens na 1km: bestemming bereikt.

Vanaf de afrit kunt u de bordjes volgen.

 

Twitter: @GebrKnoll

Facebook: www.facebook.com/Gebr.Knoll

Openingstijden:
Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 8:30 - 12:30 uur
Zondag Gesloten

* Dagelijks zijn wij van 12:15 tot 13:00 uur gesloten